Campanile Eindhoven Airport

Campanile Eindhoven Airport
Vanaf € 91,- per nacht
Gelegen direct aan de snelweg A2/N2 op 6 kilometer van vliegveld Eindhoven.
Wekservice.
De bus stopt voor het hotel en brengt u binnen 10 minuten naar Eindhoven Airport.
Novotel Eindhoven Airport

Novotel Eindhoven Airport
Vanaf € 93,- per nacht
Gelegen direct aan de snelweg A2/N2 op 2 kilometer van vliegveld Eindhoven.
Wekservice.
Hotel beschikt over een eigen shuttle service van en naar Eindhoven Airport.
Tulip Inn Eindhoven Airport

Tulip Inn Eindhoven Airport
Vanaf € 102,- per nacht
Gelegen boven de vertrekterminal van vliegveld Eindhoven.
Wekservice.
Direct vanuit het hotel bij de incheckbalie van Eindhoven Airport.
Holiday Inn Eindhoven Airport

Holiday Inn Eindhoven Airport
Vanaf € 105,- per nacht
Gelegen op Flight Forum, slechts 1 kilometer van vliegveld Eindhoven.
Wekservice.
De bus stopt voor het hotel en brengt u binnen 2 minuten naar Eindhoven Airport.

 

Hotels Vliegveld Eindhoven Vergelijken

Vliegt u vroeg of komt u laat aan op vliegveld Eindhoven? Vliegveld Eindhoven is de enigste luchthaven in Nederland met een hotel bovenop de luchthaventerminal. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht. Er zijn in de directe omgeving van vliegveld Eindhoven echter meerdere hotels. Allemaal prima hotels waar u uitgerust aan uw vliegreis kan beginnen. Deze hotels bieden eveneens een parkeerservice, wekservice en uiteraard een haal/ brengservice naar het vliegveld. Hieronder vindt u een overzicht van de hotels welke direct in de omgeving van vliegveld Eindhoven gelegen zijn.

Tulip Inn hotels vliegveld Eindhoven

Tulip Inn hotels vliegveld EindhovenTulip Inn Eindhoven is het eerste hotel in Nederland dat boven op de terminal van een vliegveld gebouwd is. In de avonduren geniet u van het prachtige uitzicht op het vliegveld. De volgende ochtend stapt u uitgeslapen in de lift die u binnen enkele seconden naar de vertrekhal van vliegveld Eindhoven brengt. Tulip Inn is in 2013 geopend en modern qua inrichting. Naargelang eigen wens kunt u ‘s ochtends gebruik maken van het ontbijtbuffet van Tulip Inn of een broodje eten in één van de restaurants in de vertrekterminal.
Meer informatie… | Direct boeken…

Novotel hotels vliegveld Eindhoven

Novotel hotels vliegveld EindhovenNovotel Eindhoven ligt op een kleine twee kilometer van vliegveld Eindhoven. Direct gesitueerd naast de randweg A2/N2 van Eindhoven. Met uw auto bent u vanaf Novotel Eindhoven binnen 10 minuten op het vliegveld. Uiteraard biedt Novotel Eindhoven eveneens een parkeerservice, wekservice en pendeldienst naar het vliegveld. Novotel is een zakelijk hotel maar tevens ook een echt gezinshotel waar de kinderen in de zomermaanden lekker buiten kunnen zwemmen.
Meer informatie… | Direct boeken…

Campanile hotels vliegveld Eindhoven

Campanile hotels vliegveld EindhovenHotel Campanile ligt op slechts 10 minuten rijden van vliegveld Eindhoven. Direct naast de randweg A2/N2 van Eindhoven en aan de busverbinding 400/401. Deze buslijn verbindt Eindhoven CS met Eindhoven Airport waardoor u binnen een mum van tijd op vliegveld Eindhoven bent. Hotel Campanile beschikt over een uitgebreide Brabantse keuken met heerlijke, typische Brabantse gerechten. Uiteraard beschikt het hotel over voldoende gratis parkeergelegenheid voor gasten en is er een wekservice.
Meer informatie… | Direct boeken…

 
 
 

Bent u benieuwd naar alle hotels bij Eindhoven Airport? Kijk dan snel op de website: Hotels Eindhoven Airport.

Hotels Eindhoven Centrum

Bent u op zoek naar een goed hotel in het centrum van Eindhoven of op Strijp-S, kijk dan eens op de website van Hotels Eindhoven. Op Hotels Eindhoven vergelijkt en boekt u eenvoudig een overnachting in een van de vele hotels in Eindhoven. Hotels Eindhoven vergelijkt alle hotel aanbieders en zoekt voor u het beste hotel, tegen de laagste prijs!

Hotels Schiphol

Vliegt u binnenkort in alle vroegte vanaf Schiphol? Reserveer dan een hotelovernachting bij Schiphol! Hierdoor begint u uitgerust aan uw reis en voorkomt u stress voor vertrek naar uw (vakantie)bestemming. Benieuwd naar alle hotels Schiphol? Kijk dan snel op de website van Schiphol P3. Hier vindt u een compleet overzicht, vergelijkt u eenvoudig alle hotels en reserveert u uw overnachting bij Schiphol voor de laagste prijs.